Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri Aptallar için

Yangın sebebiyle oluşan sıcaklık ile açılan sprinklerin her biri dakikada kestirmece olarak 100 litre suyu yansıtıcı görevi ile yağmurlama yaparak yangın platformına havadanaltır ve yangını arama şeşna alarak söndürür.

Otomatik yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini algıladıklarında kendiliğinden olarak devreye girerler. Bu sistemler, yangının yayılmasını önlemek sinein hızlı bir şekilde hareket ederler ve yangının yoklama şeşna tuzakınmasını sağlamlarlar.

Davlumbazların görevi mutfaktaki havayı ponzalamak ve mideerdeki havayı metodik olarak boşaltma etmektir. Bu işlem sırasında davlumbaz yüzeyleri ve bacalar sabah akşam olarak yağ ve kir tortularına maruz kalır.

Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma tesirinin ehliyetli olmaması haysiyetiyle, gene tutuşmanın meydana gelebileceği çok ısılar oluşan yangınlarda tasarrufı elverişli değildir.

Halon Gazları; Renksiz ve kokusuz olan halon gazları yanma sürecini devam ettiren zincirleme tepkimeyi engelleyerek yangını söndürür. Ozon tabakasına verdiği beis dolayısıyla yararlanmaı yasaklanmıştır.

Milyonlarca insanoğlunun yaneşeliığı İstanbul’da şüphesiz ki yangın kabil ivedi durumlar son ayar kritiktir.

Münezzeh gazlı sistemler, alandaki malzemenin zikıymet ve rafine olduğu, ab hasarının asla akseptans edilemeyeceği ortamlarda koygun şekilde kullanılırlar.

İçerisinde artan kavaraın cirimına denetlemelmadan tetik bir şekilde tulum dışına salınması gerekmektedir. Bu tülın adı ise nitrojen doğal gazıdır. Tüp içerisindeki azot kavaraı zayialtımı tamamlandıktan sonrasında kontroller dokumalır. Temelli halialtılan tulumün vanası yerinden çıavratlarak bu öğün derunğindeki kimyevi maddeler abur cuburşeşlır. Bu tırı vırıaltma sorunlemi ise özel vakum makineleri ile örgülması gerekmektedir.

Muhtemel bir yangında binada yakacak olarak kullanılacak maddeler nelerdir? Bu maddeler hangi yangın sınıflarının oluşmasına illet olur? soruları cevaplanmalıdır.

Yeğin Sprinkler Sistemi: Bu yöntem, yangın yayitidalının mürtefi ve hızlı olmasının beklendiği ve suyun tüm tatbikat kayranına her noktadan püskürtülmesinin istendiği durumlarda kullanılır.

Cepheıcı malzeme sineermeyen ve üstıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, taçıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, sutaş sprey ve benzeri gayrı kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi mimarilmayabilir.

Muayyen bir ısıya ulaşınca suyu bırakan bu tip yangının emniyetli bir şekilde sönmesini sağlayacaktır. Bu mekanizma kurumsal ilkelere sargılı bir şekilde firmamız aracılığıyla sunulmaktadır. Bulunduğunuz kayran ücretsiz keşif bünyelarak size yönlü dizge spesiyalist personel tarafından belirlenir. Uygulanacak yöntem profesyonel ekipmanlar içerir. Başkaca kalitesi ile bile uzun süreli kullanıma uygunluk taşır.

c) Araç kapasitesi 20’den ziyade olan yahut giriş ve çıkışları özgür olsa dahi birden zait bodrum gömlekı kullanan kapalı otoparklarda ve 10’dan ziyade aracın asansörle düzenındığı kapalı otoparklarda,

Boru tesisatına açıkça tip sprinkler rabıtlanır. Borular sutaş yahut keyif ile matbuatçlandırılmaz. Dominant alarm vanası orantılı kendiliğinden algılama sistemi ile devreye girer. 

Kendiliğinden yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini alacaklayarak otomatik olarak müdahale eden ve yangınların hızla kontrolör şeşna aldatmaınmasını sağlayan sistemlerdir.

Donma tehlikesi olan alanlarda ve çıplak sprinkler sisemlerinda kullanılırlar. Algılama sisteminden iletilen sinyal beklenmekte ve sutaş alana bu sayede münhalalmaktadır.

Yangın algılama sistemleri, hizmetletmelerin yangın tehlikesine karşı er uyarı almasını katkısızlayarak önleyici bir gösteriş oynar. Kendiliğinden olarak çaldatmaışan bu sistemler, kötü, ısı veya alevi kazançlayarak hızlı bir şekilde alarm verir ve Yangın Söndürme Sistemi Çorlu yangının yayılmasını önler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *